2 bin çocuğa köy köy gezerek pizza dağıttılar

Mardin'de öğretmenin duyarlılığıyla başlayan ve hayırsever bir vatandaşın destekleriyle güçlenen yardım projesi, 3 ay içinde köydeki çocuklara ulaşarak 2 bin pizza dağıtımını gerçekleştirdi.

2 bin çocuğa köy köy gezerek pizza dağıttılar
Yayınlanma:

Mardin'de bir köy öğretmeninin çocukların pizza hayalini gerçekleştirmek adına kumbara resmini paylaşması, hayırsever esnaf Orhan Yıldız'ın duyarsız kalamayacağı bir çağrıya dönüştü. Yıldız, öğretmenle iletişime geçerek Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gerekli izinleri aldı ve projeyi hayata geçirmeye karar verdi.

untitled-1-001.jpg

Eğitim camiasının da projeye dahil olduğunu belirten Yıldız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bir öğretmenimiz, çocuklar kumbaraya para atarken bize bir fotoğraf attı ve yakında pizza yiyecekleri notunu ekledi. Hemen öğretmenimizi aradım, okul bilgilerini aldık ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nden izinlerimizi sağladık. Ardından köydeki çocuklara pizza dağıtmaya başladık. Bu güzel projeyi daha da genişleterek devam ettik. Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer iş insanları da destek verdi, hepsine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

untitled-1.jpg

Projenin başlangıcından bu yana 20 pizza ile başladıklarını ve bugüne kadar köydeki çocuk sayısına göre değişen miktarlarda toplam 2 bin pizza dağıttıklarını ifade eden Yıldız, "Çocukların mutluluğu bizi de mutlu ediyor. Yaşadığımız tarif edilemez bir mutluluk" sözleriyle projenin anlamını vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.