300 dolara zeytin olur mu demeyin! Kapış kapış gidiyor

İstanbul'da zeytin ticaretiyle uğraşan Levent Usluer, Türkiye'nin meşhur Gemlik ve İznik zeytinlerini yenilebilir altın tozu ile kaplayarak Ortadoğu'nun zengin müşterilerine sunuyor. Bu lüks ürüne talep öylesine büyük ki Usluer taleplere yetişmekte zorlandığını belirtiyor.

300 dolara zeytin olur mu demeyin! Kapış kapış gidiyor
Yayınlanma:

Zeytin sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Levent Usluer, yenilebilir altın kaplamalı zeytinini Türk Patent ve Marka Kurumundan tescil ettirerek sektörde yenilikçi bir adım attı. Usluer’in bu lüks ürünü, özellikle Ortadoğu ülkeleri ve Arap şeyhlerinin yoğun ilgisini çekiyor. 24 adet altın kaplamalı zeytin içeren bir kutu, 300 dolardan satışa sunuluyor.

“ZEYTİNE DEĞER KATMAYI HEDEFLEDİK”

Levent Usluer, uzun yıllar süren ar-ge çalışmalarının sonucunda bu özel ürünü geliştirdiklerini belirterek, "Zeytin kendi başına çok değerli bir ürün, biz de bu değeri daha da artırmak istedik. Yenilebilir altın tozu ile kaplayarak zeytine lüks bir dokunuş ekledik. Gerekli belgelerimizi aldık ve patent sürecimizi tamamladık. Şu anda yurtdışından, özellikle de Arap ülkelerinden yoğun talepler alıyoruz ve taleplere yetişmekte zorlanıyoruz." dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.