35. Ulusal Bilişim Kurultayı Ankara’da gerçekleşecek

Bu yıl 35’incisi gerçekleşecek Ulusal Bilişim Kurultayı, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından 1976’dan beri düzenleniyor.

35. Ulusal Bilişim Kurultayı Ankara’da gerçekleşecek
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bu yıl 35’incisi gerçekleşecek Ulusal Bilişim Kurultayı, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından 1976’dan beri düzenleniyor. Yurtiçi ve yurtdışından konusunda uzman konuşmacıların davet edildiği kurultaya, kamu ve özel sektörün yönetici ve çalışanları, sanayici ve iş adamları, akademisyenler, girişimciler, öğrenciler ve teknolojiyi yoğun kullananlar katkı sağlayacak. Kurultayın açılışı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç ve TBD Genel Başkanı Rahmi Aktepe katılımıyla yapılacak.

100 DEZAVANTAJLI ÇOCUĞA KODLAMA EĞİTİMİ

Bu yıl “Dijital Ekonomi ve Ötesi” başlığıyla gerçekleşecek kurultaya, etkinliğin ana sponsoru Microsoft Türkiye’nin Kamu Sektörü ve Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı. Dr. R. Erdem Erkul, Microsoft Türkiye Sektörel Çözümler Müdürü Dr. Anıl Çekiç, Microsoft Türkiye Teknoloji Stratejisti Aydın Aslantaş ve Kurumsal Hizmetler Ankara Grup Müdürü, Bora Kıvrak “Dijital Toplum” paneline konuşmacı olarak katılacak. Kurultay dâhilinde, “Microsoft’la Kodlama Eğitimi” başlığıyla iki gün süreyle şehit ve gazi yakınları ile dezavantajlı bölgelerden gelen 100 çocuğa kodlama eğitimi de verilecek.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.