9 ilde DAEŞ operasyonunda 28 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 28 DAEŞ şüphelisinin yakalandığını duyurdu.

9 ilde DAEŞ operasyonunda 28 gözaltı
Yayınlanma:
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Kahramanlar-46" operasyonlarında DEAŞ terör örgütüne yönelik 28 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, operasyonların amacının aziz milletin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlere göz açtırmamak olduğunu belirterek, güvenlik güçlerinin üstün çabalarıyla mücadelenin aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen "Kahramanlar-46" Operasyonları çerçevesinde Sakarya, Denizli, Ankara, Adana, Düzce, Bursa, Gaziantep, İstanbul ve Yalova'da yapılan operasyonlarda o illerde faaliyet yürüten DEAŞ üyelerinin yakalandığını açıkladı: Sakarya’da 3, Denizli’de 2, Ankara'da 3, Adana’da 4, Düzce’de 1, Bursa'da 5, Gaziantep'te 2, İstanbul’da 7, Yalova’da ise 1 şüpheli.

KARARLILIK MESAJI VERİLDİ

Operasyonlar sırasında yapılan aramalarda çok miktarda döviz ve TL ele geçirildiğini bildiren Bakan Yerlikaya, polislerin başarısını tebrik etti ve operasyonlara katkı sağlayan güvenlik güçlerinin azimle terörle mücadeleyi sürdüreceğini belirtti. Bakan ayrıca, yılın her günü, her mevsimde, gece gündüz demeden düzenlenen operasyonlarla terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.