Adalet Bakanı Tunç, 15 Temmuz'u değerlendirdi: Demokrasi dersi...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türk milletinin demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkma kararlılığını vurguladı.

Adalet Bakanı Tunç, 15 Temmuz'u değerlendirdi: Demokrasi dersi...
Yayınlanma:

Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında Tunç, şunları ifade etti:

"15 Temmuz, Türk milletinin istiklaline ve istikbaline sahip çıkarak, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla birlikte verdiği kahramanca mücadelenin ve yazdığı destanın adıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kazanılmış milletin zaferidir. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum."

Tunç, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimini lanetleyerek, Türkiye'nin bağımsızlığı ve demokrasisi için canlarını feda edenleri saygıyla yad etti. Ayrıca, darbe girişiminin önlenmesinde bağımsız yargının önemine vurgu yaparak, yargı mensuplarının gösterdiği kahramanlığın vesayetçi anlayışın sona erdiğini gösterdiğini belirtti.

Bakan Tunç, Türkiye'nin geleceğini hedef alan her türlü tehdide karşı milletin birlik ve beraberlik içinde dimdik duracağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde güçlü bir Türkiye'nin inşasını sürdüreceklerini vurguladı. Son olarak, ülkede vesayetçi zihniyete ve terör örgütlerine asla müsaade edilmeyeceğini ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.