Adana Kozan'da lastik dükkanı alevler içinde kaldı

Adana'nın Kozan ilçesinde bulunan küçük sanayi sitesinde, gece saatlerinde Recep Çelik'e ait bir araç lastik satış dükkânında çıkan yangın büyük bir korku ve paniğe neden oldu.

Adana Kozan'da lastik dükkanı alevler içinde kaldı
Yayınlanma:

Yangın sırasında lastiklerin alev almasıyla birlikte iş yerini çevreleyen alevler, adeta geceyi aydınlattı. Yangın, iş yerinin yanında bulunan tamir atölyesindeki bir araca da sıçradı, araç tamamen küle döndü.

Varsaklar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, henüz nedeni belirlenemeyen yangına Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale etti. Alevlerin büyümesi üzerine orman yangın söndürme ekiplerinden de yardım istendi. İtfaiye ekipleri, köpüklü ve tazyikli su kullanarak yangına müdahale etti ve alevleri kontrol altına aldı.

Olay sonucunda iş yerinde ve yanındaki araçta büyük çapta maddi hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi ise henüz belirlenemedi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangının diğer iş yerlerine sıçramadan söndürülmesi, olası daha büyük bir felaketi önledi. Yangınla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.