Adana merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonda suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli olarak Adana ve Muğla'da gerçekleştirilen "Kuyu-1" operasyonlarıyla organize suç örgütünün elebaşılığını yapan Mustafa Altınyüzük ve Ramazan Altınyüzük liderliğindeki örgütün çökertildiğini duyurdu.

Adana merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonda suç örgütü çökertildi
Yayınlanma:

Bakan Yerlikaya'nın verdiği bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı tarafından Adana İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen operasyonlar kapsamında Adana ve Muğla'da "Kuyu-1" operasyonları gerçekleştirildi. Bu operasyonlar neticesinde organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; örgüt kurma, tehdit, nitelikli yağma, korkutma, para talebi, kurşunlama, kasten öldürmeye teşebbüs ve yasa dışı silah ticareti gibi suçları işledikleri belirlendi.

Operasyonlar sırasında 5 adet ruhsatsız tabanca, 17 adet ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda dijital materyal ele geçirilirken, toplamda 51 şüpheli yakalandı. Bu başarılı operasyonlarla organize suç örgütlerine karşı önemli bir mücadele verildiği vurgulanırken, halkın güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması adına kararlı bir tutum sergilendiği ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.