Adana'da yaya yolunda bir kadının ölümüne yol açan ehliyetsiz sürücü hayatını kaybetti

Adana’nın Sarıçam ilçesi Şahintepe Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, yaya yolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Elvan Özdemir, durması için elini kaldırdığı aracın sürücüsü tarafından ezilerek hayatını kaybetti.

Adana'da yaya yolunda bir kadının ölümüne yol açan ehliyetsiz sürücü hayatını kaybetti
Yayınlanma:

Kaza, 25 Eylül akşam saatlerinde Kozan Caddesi üzerinde yaşandı. Özdemir, yanında bir kadınla birlikte yolun ortasına kadar ilerlemiş ve elini kaldırarak araçların durmasını istemişti. Ancak A.A. adlı sürücü, durmayarak Özdemir'e çarptı. Ağır yaralanan kadın, hemen hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmalar neticesinde, ehliyetsiz olduğu tespit edilen A.A., saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana Valiliği, kazada hayatını kaybeden Elvan Özdemir için taziye mesajı yayımlayarak, "Elim kazada hayatını kaybeden hemşehrimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.