Adnan Beker şaşırttı: Altılı Masa Pursaklar'ı bile yönetemezdi...

İYİ Parti’den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, yaptığı açıklamalarla şaşırtmaya devam ediyor.

Adnan Beker şaşırttı: Altılı Masa Pursaklar'ı bile yönetemezdi...
Yayınlanma:

2023 Genel Seçimlerinde Ankara’dan toplam 5 milletvekili kazanan İYİ Parti’de Adnan Beker, yoğun eleştirilerle istifa etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TBMM’ye giriş yaptığı anda ayağa kalkmama kararı alan partisinin bu kararına uymayan ve o dönem AK Parti’ye geçeceği konusu konuşulmaya başlanan Adnan Beker daha sonra İYİ Parti’den istifa etmişti.

Beker, istifasının ardından altılı masayı topa tuttu. Altılı masanın Ankara’nın Pursaklar ilçesini dahi yönetemeyeceğini söyleyen Beker, bir şok söylemde daha bulundu. Beker, Kılıçdaroğlu’nun kazanamayacağını bildiğini ve bunu çok kere dile getirdiğini söyleyerek Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda oy kullanmadığını ve ikinci turda da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verdiğini dile getirdi.

İlk turda oy vermediğini söyleyen Beker’in açıklamasının ardından sosyal medyada Adnan Beker’in 14 Mayıs tarihinde yaptığı sandık başındaki paylaşım dolaşıma girdi.

Adnan Beker, İYİ Parti Ankara ikinci bölgede temayül yoklamasında en çok oyu alarak ilk sıradan milletvekili olmayı başardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.