Ağır hasarlı tırdan sağ çıktılar

Ağır hasarlı tırdan iki kişi kendi imkanlarıyla sağ şekilde çıktı.

Ağır hasarlı tırdan sağ çıktılar
Yayınlanma:

Dilovası ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği çelik profil yüklü tır, önce orta refüje ardından bir duvara çarparak durabildi. Kazada tırın kabini ezilirken, sürücü Niyazi Y. hafif yaralı olarak kurtuldu, arkadaşı ise araçtan kendi imkanlarıyla sağ salim çıktı.

Olay, Dilovası ilçesinde D100 İstanbul istikametinde meydana geldi. 41 AKH 567 plakalı tırın sürücüsü, direksiyon kontrolünü kaybederek önce orta refüjdeki bariyerlere ardından bir duvara çarptı. Kaza sonucu tırın kabini ezilirken, sürücü Niyazi Y. hafif yaralı olarak kurtuldu. Araçta bulunan arkadaşı ise herhangi bir yara almadan kendi çabalarıyla araçtan çıktı.

Olayı gören diğer sürücüler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni bilgilendirdi. Sağlık ve polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Hızla ulaşan sağlık ekipleri, hafif yaralı sürücüyü ambulansla hastaneye sevk etti. Kazanın etkisiyle trafik, polis ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde sağlandı. Tırın yoldan kaldırılmasıyla trafik normal seyrine döndü. Polis, kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.