AK Parti ailesi iftarda buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak Teşkilatı’na bağlı mahalle başkanları, sandık görevlileri ve komisyon üyelerine yönelik iftar programında parti mensuplarıyla Platin Düğün Salonu’nda bir araya geldi.

AK Parti ailesi iftarda buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak Teşkilatı’na bağlı mahalle başkanları, sandık görevlileri ve komisyon üyelerine yönelik iftar programında parti mensuplarıyla Platin Düğün Salonu’nda bir araya geldi. 30 mahalle’den yaklaşık 2 bin 500 vatandaşın katılımı ile gerçekleşen iftar organizasyonuna Akgül’ün yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve AK Parti Ankara Milletvekili adayları katıldı. İftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe vurgu yapan Akgül, Ramazan Ayı’nın büyük bir nimet olduğunu belirterek, “Rabbim bu nimetin kadir kıymetini bilip, feyzinden ve bereketinden istifade etmeyi nasip etsin. Ramazan Ayı’nın ruhunu inşallah her daim diri tutarız” dedi.

BAŞARIDA Kİ EN BÜYÜK PAY SİZLERİN

AK Parti’nin kurulduğun günden bugüne Türkiye’de birçok başarıya imza attığını ifade eden AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, “Sadece ülkesine değil gönül coğrafyasındaki insanlara da elini uzatmış o partinin mensupları olarak bugün buradayız. Dünya markası olmuş, mazlumların her zaman yanında durmuş bir partideki en büyük pay ise sizlerindir. Bu paydaşlığın devamı için önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Tarihi bir seçim yaşayacağız. Bu seçimler sadece ülkemiz için değil tüm dünya mazlumları için de oldukça önem arz ediyor” dedi.

OMUZ VERME ZAMANI

AK Parti ailesi olarak düzenlenen iftar organizasyonu ile birlik ve beraberliği perçinlediklerini belirten Akgül, 24 Haziran seçimlerinin ülke için tarihi bir dönüm noktası olduğunun altını çizerek Mamak teşkilatının bu seçimde de büyük başarılara imza atacağına inandıklarını söyledi. Akgül, “AK Parti ailesi olarak 16 yıldır birlikteyiz. Her seçimden alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Yepyeni bir sistem için sandık başına gideceğiz. 16 yıldır elde edilen kazanımlarımız, halen devam eden her alanındaki yatırımlarımız, birlik ve beraberliğimiz, bölünmez bütünlüğümüz için Sayın Cumhurbaşkanımızın bu günlere taşıdığı mücadeleye daha güçlü omuz vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

24 HAZİRAN MİLLET İÇİN FIRSAT

24 Haziran seçimlerinin Türk demokrasi tarihinin en önemli seçimlerinden biri olduğunu belirten AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer de, “Bu seçimde milletimize hizmetkarlığa devam etmek için gayretle gece gündüz çalışacağız. Cumhurbaşkanımızla uyumlu bir meclis için milletvekilliğinde de desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.