AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: Seçim günü 2 milyon teşkilat mensubu sahada olacak

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçim gününde 1 milyon kişinin çok aktif rol alacağını ve 2 milyon teşkilat mensubunun sahada olacağını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: Seçim günü 2 milyon teşkilat mensubu sahada olacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan önemli açıklamalar geldi. Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nın ardından AK Parti Genel Merkezi'nde bugün bir basın açıklaması yapan Ali İhsan Yavuz, 81 il teşkilatındaki seçimden sorumlu kişilerle bir araya geldiklerini ifade etti.

Seçimlerde rol alacak kişileri hazırlamanın önemine vurgu yapan Yavuz, 24 Şubat'ta 420 bin kişilik resmi sandık kurulu üyelerinin isimlerini teslim ettiklerini ve partilerinin bu konuda titiz bir çalışma yürüttüğünü söyledi.

Aday isimlerinin teslim sürecini de kusursuz bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Yavuz, bazı partilerin zamanında aday belirlemediği için seçimlere giremeyecek duruma geldiğini dile getirdi.

Özellikle CHP'nin Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde aday belirlemede yaşadığı gecikmeye dikkat çeken Yavuz, bu durumu önlemek için titiz bir çalışma yürüttüklerini ve teşkilat mensuplarının işbirliğiyle bu süreci başarıyla tamamladıklarını söyledi.

AK PARTİ'DE SEÇİM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Seçim günü için hazırlıkların büyük bir titizlikle sürdüğünü belirten Yavuz, 420 bin müşahit, okul sorumluları ve kat sorumlularının görev alacağını ve 1 milyon kişinin aktif rol alacağını ifade etti. Ayrıca, 2 milyon teşkilat mensubunun da yoğun bir şekilde çalışacağını vurguladı.

Sonuç alım sistemi konusunda da diğer partilere öncülük ettiklerini ve sandık sonuçlarını ilk giren parti olduklarını belirten Yavuz, seçim gününün problemsiz, şaibesiz ve kusursuz geçmesi için çalıştıklarını dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.