AK Parti ve CHP arasındaki yumuşama sertleşmeye dönüşüyor!

CHP ve MHP arasında son günlerde yaşanan gerilim tırmanıyor. CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin'in MHP'li isimlere yönelik sert açıklamalarının ardından, MHP'li Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'den karşılık geldi. Ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte yaşananlar...

AK Parti ve CHP arasındaki yumuşama sertleşmeye dönüşüyor!
Yayınlanma:

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, MHP'li isimleri "iki irim kıyım" olarak tanımlayarak sert ifadeler kullandı. Aytekin, CHP'nin tarihinin Türkiye'nin siyasal tarihiyle bütünleşik olduğunu belirterek, MHP'li isimlere göndermede bulundu.

MHP VE AK PARTİ'DEN KARŞILIK GELDİ

MHP'li Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'e yanıt veren CHP'nin açıklamasının ardından, MHP ve AK Parti cephesinden de karşı hamle geldi. MHP'li Yalçın ve Yönter, CHP'li Aytekin'in açıklamalarını sert bir dille eleştirdi. MHP'li isimler, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ve partinin ayrımcı söylemlerine tepki gösterdi.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhur İttifakı hakkındaki açıklamalarını eleştirerek, bunun siyasi nezakete uymadığını belirtti. Çelik, Cumhur İttifakı'nın güçlü bir birliktelikle yoluna devam ettiğini ve her türlü saldırganlığa karşı siyaset ve hukuk zemininde cevap verecek güçte olduğunu vurguladı.

GERİLİMDE YÜKSELEN TANSİYON

MHP ve CHP arasında yaşanan bu sert açıklamalar, siyasi arenada gerilimin yükselmesine neden oldu. İki partinin temsilcileri arasındaki polemiklerin sona ermesi için ise gözler, gelecek günlerde atılacak adımlara çevrildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.