AK Parti yeni yol haritasını belirleyecek: Kamp Kızılcahamam'da!

AK Parti, seçimler nedeniyle geçen yıl yapılamayan geleneksel istişare kampı için tarihleri belirledi. Değişim sürecinin ele alınacağı kamplardan ilki, 31 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında milletvekilleri ile Kızılcahamam’da düzenlenecek.

AK Parti yeni yol haritasını belirleyecek: Kamp Kızılcahamam'da!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partide köklü bir değişiklik yapmadan önce süreci milletvekilleri ile değerlendirecek. AK Parti grubunun Meclis'te daha etkin bir rol üstlenmesini isteyen Erdoğan'ın, milletvekillerinden disiplin içinde çalışmalarını, seçim bölgelerini ihmal etmemelerini ve yerel seçimlerde başka partilere oy veren seçmenlerin gönlünü yeniden kazanmalarını talep etmesi bekleniyor. Milletvekillerinin yanı sıra; Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları ile bakan ve bakan yardımcılarının da katılacağı oturumlarda; iç ve dış gelişmelere yönelik sunumlar yapılacak.

KAMPTA 3 OTURUM YAPILMASI ÖNGÖRÜLÜYOR

Kamp programının ilk günü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayıp, son gün kapanışta yapacağı hitap ile sona erecek. 3 oturum gerçekleştirilmesi öngörülen kampta; Dışişleri, İçişleri, Adalet ile Hazine ve Maliye Bakanları; yerel yönetimler, seçim işleri ve teşkilat başkanlıkları sunum yapacak. Ayrıca, Meclis grubunun çalışmalarını anlatacağı bir oturum düzenlenmesi planlanıyor.

BELEDİYE BAŞKANLARI İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Bir diğer istişare ve değerlendirme toplantısı ise 1-2 Temmuz tarihinde belediye başkanlarıyla olacak. Bu toplantıda, seçim beyannamesinde verilen sözler ele alınacak. Merkezi yönetimle yerel yönetimlerin iş birliği içinde çalışmaları istenecek. İlk kez seçilen belediye başkanlarına ise ayrı bir başlık açılacak. Sonrasında ise gözler, köklü değişim için kongre sürecine çevrilecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.