AK Parti'nin Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan kimdir?

2024 Yerel Seçimleri için çalışmalar tam gaz devam ederken, AK Parti Ankara ilçelerinin adaylarını açıkladı. Çankaya ilçesi için seçilen isim Duhan Kalkan oldu. Peki Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan nereli? İşte detaylar...

AK Parti'nin Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan kimdir?
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti'nin 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmaları devam ediyor. Çok sayıda il ve ilçenin adaylarını açıklayan AK Parti Ankara'nın ilçeleri için belirlediği adayları da açıkladı. Çankaya ilçesi için seçilen isim ise mevcut Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan oldu.

DUHAN KALKAN KİMDİR?

Duhan Kalkan, 1983'te doğdu. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 2007 yılında, Hukuk Fakültesi'nden ise 2017 yılında mezun oldu ve 2015'te Gazi Üniversitesi'nde enerji alanında doktorasını tamamladı.

2008 yılında devlet memuru olarak göreve başladı, Başbakanlık, Milli Savunma Bakanlığı ve 2015-2018 yılları arasında Cumhurbaşkanlığı'nda kariyer uzmanı olarak çalıştı. 2018'de devlet memurluğundan ayrılarak Ankara Barosu'nda serbest avukatlık yapmaya başladı.

2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Kalecik Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Duhan Kalkan, %60,5'lik oy oranıyla seçilerek Kalecik Belediye Başkanı oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.