Akaryakıt zam almaya devam ediyor: Bu gece benzine zam gecesi! | Benzine zam geliyor...

Akaryakıt fiyatlarında zam hareketliliği devam ediyor. Akaryakıt fiyatları tekrardan zam geliyor ve bu gece pompaya yansıması bekleniyor.

Akaryakıt zam almaya devam ediyor: Bu gece benzine zam gecesi! | Benzine zam geliyor...
Yayınlanma:

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların ardından vergilere yapılan zamların etkisiyle, akaryakıt fiyatlarına bir yenisi daha ekleniyor. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgilere göre, motorin ve LPG'ye yapılan zamın ardından benzine de bir zam daha yapılacak.

Benzin fiyatlarına gece yarısından itibaren (24 Ocak Çarşamba 00:01) geçerli olmak üzere 1 TL'lik bir zam yapılacak. Bu gelişme, Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların akaryakıt piyasasını etkilemeye devam ettiğini gösteriyor.

Son zamların etkisiyle, LPG'nin litresine 40 kuruş, motorinin litresine ise 1 lira 15 kuruş zam yapılmıştı. Bu zamların ardından LPG'nin litresi 20 TL bandını, motorinin litresi ise 40 TL bandını aşmıştı.

Zam sonrasında İstanbul, Ankara ve İzmir'de benzinin litre fiyatı 38-38,50 TL aralığına çıkacak ve 40 TL bandına yaklaşacak. Ankara'da akaryakıt fiyatları ise şu şekilde olacak:

  • Ankara benzin fiyatı: 37,47 TL
  • Ankara motorin fiyatı: 40,89 TL
  • Ankara LPG fiyatı (Otogaz): 20,29 TL

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.