Aldatmak 50. Bölüm fragmanı izle!

Aldatmak 50. Bölüm fragmanı yayınlandı! Aldatmak 49. Bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Aldatmak 50. Bölüm fragmanı izle!
Yayınlanma:

ALDATMAK 50. BÖLÜM FRAGMANI

ALDATMAK 50. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İpek, Güzide'yi karşısında oynadığı taktiksel bir manevra ile sarsıcı bir adım atar. İyi niyetinin bir kez daha kötüye kullanılmasıyla Güzide, ailesini ve ilişkisini onarmak için çabalar sarf eder. Sezai ile Güzide'nin ilişkisi, karmaşık bir döneme girer. Kızına yeni kavuşan Sezai, güvenini tazelemek için zorlu bir seçimle karşı karşıyadır.

Ümit, körü körüne güvenmenin getirdiği sonuçlarla yüzleşir. Bu durumda oyunun bitirici hamlesini yapan kişi, geçmişte dayısıyla benzer hataları yapmış olan Ozan olacaktır. Tolga'nın kaderi, Selin'in açıklamalarına bağlıdır. Ancak Serra, ablasının ifadesinin Tolga'yı aklamasını istemez. Oğlunu koruma adına Oltan'ın manipülasyonlarıyla mücadele ederken, beklenmedik bir kişiyle yakınlaşır.

Oylum, zor zamanlarında eski sevgilisi ve eski arkadaşı tarafından yalnız bırakılmanın acısıyla başa çıkar. Nazan, teyzesinin başlattığı entrikalar savaşında net bir pozisyon alır. Kahraman'ın geçmişinden gelen bir sır, Dicleli ailesinin gündemini değiştirmeye yönelik önemli bir gelişmeye işaret eder.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.