Ali Koç'la kokteyl diyaloğu yaşayan garson işten atıldı

Ali Koç'un kokteyllerin içeriğini bilmediğini düşündüğü garson Mertcan Kanmaz, yaşanan olayın ardından işten çıkarıldığını sosyal medya üzerinden yaptığı bir video ile açıkladı.

Ali Koç'la kokteyl diyaloğu yaşayan garson işten atıldı
Yayınlanma:

Video paylaşımında Kanmaz, olayın kendisine iki zararının dokunduğunu belirterek, "Biri linç edildim, diğeri işimden oldum. Bu konunun daha fazla uzamasını istemiyorum" dedi.

Paylaşımında, yaşanan olayın birçok insanı ikiye böldüğünü ve kendisinin de linç edildiğini ifade eden Kanmaz, Ali Bey'in ekibinden kimsenin kendisine ulaşmadığını ve Ali Bey'in bu durumu şaka amaçlı yaptığını düşündüğünü belirtti. Ayrıca, Ali Bey ile tanışma fırsatı yakalamadığını ve bu durumun kendisine iş kaybı olarak geri döndüğünü söyledi.

Ali Koç'un kendisine yönelik sorusunu şaka amaçlı yaptığını düşündüğünü vurgulayan Kanmaz, olayın yanlış anlaşıldığını ve daha fazla linç edilmek istemediğini dile getirdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un garsona yönelik sorusu sosyal medyada büyük yankı uyandırmış, olayın ardından yaşananlar ise garsonun işten çıkarılmasıyla sonuçlanmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.