Ali Koç'un 2019-2020 sezonu için eleştirdiği Cumhurbaşkanı Danışmanı Mehmet Uçum'dan yanıt: "Mümkün değil"

Cumhurbaşkanı Danışmanı Mehmet Uçum, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un iddialarına yanıt verdi. Türkiye’nin gündemine oturan ve reyting rekorları kıran Aziz Yıldırım-Ali Koç canlı yayınında, Ali Koç’un 2019-2020 sezonunda hakemlerin Fenerbahçe’ye karşı taraflı davrandığı iddiası büyük yankı uyandırdı. Koç, Aziz Yıldırım’a “O kadim dostunuz Mehmet Uçum devreye girdi” demişti. Koç'a cevap Uçum'dan geldi.

Ali Koç'un 2019-2020 sezonu için eleştirdiği Cumhurbaşkanı Danışmanı Mehmet Uçum'dan yanıt: "Mümkün değil"
Yayınlanma:

Reyting rekorları kırılan programda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2019-2020 sezonunda yaşadığı olayları şu sözlerle anlattı: “22. haftada şampiyonluğun en büyük adayı bizdik, ondan sonraki 7 hafta boyunca 21 puanın sadece 3'ünü alabildik. Doğradı hakemler bizi. Siz o zaman herhalde maçları seyretmiyordunuz, seyretseydiniz bir kafa gösterirdiniz. O kadim dostunuz Mehmet Uçum devreye girdi.”

Aziz Yıldırım ise Ali Koç'a, "Senin de dostun Beylerbeyi'nde görüşmedin mi?" ifadesiyle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Mynet’e yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı. Uçum, "Devreye girdiğim söylenen husus, bu tweet ile yaptığım açıklamadır. Burada Fenerbahçe’ye tam destek vardır. Bu açıklamanın başka türlü yorumlanması mümkün değildir." dedi.

Mehmet Uçum, 8 Şubat 2020’de 1-1 biten Fenerbahçe-Alanyaspor maçı sonrası attığı tweet’te şu ifadeleri kullanmıştı: "Hakemlik bu kadar mı Fenerbahçe aleyhine olur, bütün kurallar Fenerbahçe aleyhine olunca uygulanır da pozisyon Fenerbahçe lehine olunca uygulanmaz mı? Kim bu operasyonu yapıyorsa haddini bilsin, Fenerbahçe sahipsiz değildir."

Uçum’un bu açıklamaları, Ali Koç’un iddialarını yalanlayarak, Fenerbahçe’ye destek verdiğini vurguladı.

Mehmet Uçum, dünkü seçimde Fenerbahçe başkanlığını yeniden kazanan Ali Koç'u "Sonuçta bu yarış Fenerbahçe’nin yeniden yükselişi için büyük bir hamle oldu. Yaşasın Büyük Fenerbahçe" ifadelerinde yer aldığı paylaşımla tebrik etmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.