Ali Koç'un savcılık ifadesi ortaya çıktı: Tehdit değil uyarı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 19 Mayıs'ta oynanan derbi maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un savcılık ifadesi gün yüzüne çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeye çağrılan Koç, yaklaşık bir buçuk saat süren ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı.

Ali Koç'un savcılık ifadesi ortaya çıktı: Tehdit değil uyarı
Yayınlanma:

Koç, savcılıktaki ifadesinde, maç sonrasında kulüp başkanı olarak sahaya girdiğini ve bunun yetkisi dahilinde olduğunu belirtti. Koç, “Maç sonrasında saha ve seyir alanı tamamen boşaltılmıştı, kimse yoktu. Bu nedenle sahaya girişimde herhangi bir suç unsuru bulunmamaktadır.” dedi.

Eray Yazgan'a yönelik tehdit iddialarına da değinen Koç, “Yazgan'a 'buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin' şeklindeki sözlerimin tehdit olduğu iddia edilmiş. Ancak bu sırada ortamın daha fazla gerginleşmemesi için bu kişinin uzaklaşması gerektiğini belirterek sadece uyarıda bulundum. Sözlerimde tehdit unsuru bulunmamaktadır,” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Selahattin Baki’nin küfür ettiği iddialarını duymadığını ve hakkındaki suçlamalara takipsizlik kararı verilmesini talep etti.

Koç, ifadesinde olayların detaylarına ilişkin açıklamalar yaparak suçlamaların asılsız olduğunu vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.