Altındağ ve Vodafone hoşgörü sofrasında buluşturdu

Vodafone Türkiye'nin Altındağ Belediyesi ile birlikte düzenlediği geleneksel iftar programı çok sayıda davetlinin katıldığı Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Altındağ ve Vodafone hoşgörü sofrasında buluşturdu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Vodafone Türkiye'nin Altındağ Belediyesi ile birlikte düzenlediği geleneksel iftar programı çok sayıda davetlinin katıldığı Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Halka açık olarak düzenlenen iftar davetine Ankaralılar büyük ilgi gösterirken iftar sofrasında sevgi ve hoşgörü duyguları hakimdi.

ÜST DÜZEY KATILIM

İftar programına Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Süel, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Zeynep Yıldız, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Mehmet Atilla Maraş'ın dışında çok sayıda siyasiler parti temsilcisi, bürokratlar ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

altindag-iftar-11.jpg

CEO’DAN TÜRKÇE SÜRPRİZİ

İftar programının açılışını yapan Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan’ın Türkçe yaptığı konuşma davetlilere büyük bir sürpriz oldu. Deegan konuşmasında geceye katılan davetlilere teşekkür ederek, “Böylesine anlamlı bir akşamda birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Vodefone olarak ev sahipliği yaptığımız iftar yemeğinin sponsorluğunu üstlenmek ve Ankaralılara yemek vermek bizim için bir şeref oldu. Davetimize katılan bütün misafirlerimize teşekkür ediyor, hepinize afiyet olsun diyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

altindag-iftar-111.jpg

ARTIK GELENEK OLDU

Hayır dilekleri ile konuşmasına başlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Başkan Tiryaki şunları söyledi, “Ramazan ayının ve yaklaşan bayramın öncelikle ülkemize ve Müslüman topraklarına ardından tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim. Artık gelenek haline geldi. Altındağ'da sizlerle birlikte bu sofralarda her yıl buluşuyoruz. Ağzımızın tadı hiç bozulmasın, hanelerimizden bereket hiç eksik olmasın” ifadelerini kullandı.

ALTINDAĞIMIZ ARTIK ESKİ ALTINDAĞ DEĞİL

Başkan Veysel Tiryaki konuşmasını şöyle sürdürdü, “Altındağımız artık eski Altındağ değil. Hepiniz bunun farkındasınız. 10 yıldır çok büyük bir değişim yaşanıyor. Çevre değişiyor ama bununla birlikte zihinler de değişiyor. Özellikle gençlerimizi, çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Lütfen siz de kendi evlatlarınıza sahip çıkın, onlarla ilgilenin, eğitimlerini önemseyin. Çocuklarımız geleceğimizin teminatı. Bu ülke onların. Bizler sadece emanetçiyiz. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler geldiğiniz için bu sofralar güzel. Bugün aramızda AK Parti Ankara Milletvekili adayımız Zeynep Yıldız hanımefendi var, ona da hoş geldin demek ve başarılar dilemek istiyorum. İş dünyasından ve kamudan da önemli misafirlerimiz var. Onlara da teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

altindag-iftar-kutu.jpg

Süel Anadolu Gazetesi’ne gündemi değerlendirdi

Vodafone Türkiye'nin Altındağ Belediyesi ile birlikte düzenlediği geleneksel iftar programı çok sayıda davetlinin katıldığı Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Gecenin ev sahipliğini yapan isimlerden birisi olan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Süel, iftar yemeği öncesi Anadolu Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Eyüp Kara, Muhabir Gülay Ertunç ve Sayfa Sekreteri Alihan Yalpi ile bir süre sohbet ederek gündemi değerlendirdi. Hasan Süel, sohbette Ankara’nın gündemini değerlendirirken seçimlere az bir zaman kala bütün partilerin kazanmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve kazananın en başta ülkemiz olacağını ifade eti. Süel, “Seçimler ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Bu seçimlerde ortaya çıkacak tabloya bütün kesimlerin saygı göstermesi ve kabul etmesi gerektiğini” ifade etti.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.