Altındağ yatırıma doymuyor

Yaptığı hizmet ve projelerle Ankara’ya damga vuran Altındağ Belediyesi ilçeye kazandırdığı yatırımları birer birer hizmete açıyor.

Altındağ yatırıma doymuyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yaptığı hizmet ve projelerle Ankara’ya damga vuran Altındağ Belediyesi ilçeye kazandırdığı yatırımları birer birer hizmete açıyor. Altındağ’a 5 yeni park kazandıran Altındağ Belediye’si parkların açılışını bugün 14.30’da yapacak. Altındağ'a 2005'ten bugüne onlarca büyük park kazandıran Altındağ Belediyesi, yepyeni 5 parkın daha açılışını gerçekleştiriyor. Ziraat, Aktaş, Ulubey ve Karapürçek Mahallelerine inşa edilen parkların açılış töreni bugün yapılacak.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Açılışla ilgili açıklama yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “İlçemize 5 yeni parkı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımızın daha güvenilir ortamda hoşça vakit geçirebilmesi için yaptığımız bu parklar vatandaşlarımız tarafından da büyük ilgi görüyor. Altındağ’a yatırımlarımız son sürat devam edecek Açılışımıza bütün Ankaralıları davet ediyorum. Gelsinler görsünler bu güzel parkları ve keyifli vakit geçirsinler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.