Altındağ’a 36 yeni okul

Geçtiğimiz yıl alınan kararla Altındağ’da 36 yeni okulun yapımı için düğmeye basıldı.

Altındağ’a 36 yeni okul
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bunlardan 10 tanesinin inşaatı devam ederken, 26’sından bazılarının ihalesi yapıldı, sözleşme aşamasında, bazılarının ise çok yakında ihalesi yapılacak.

ALTINDAĞ’IN OKUL SORUNU KALMAYACAK

Göreve geldiği günden bu yana Altındağ’ın her köşesine kazandırdığı okullarla büyük takdir toplayan Altındağ Belediye Başkanı 36 yeni okulun yapımı için düğmeye bu bastı. Bu amaçla Altındağ Belediye Binası’nda okullarla ilgili durum değerlendirilmesi yapıldı. “Eğitime yönelik her türlü yatırıma hazırız” diyen Başkan Veysel Tiryaki, “Söz konusu eğitim olduğunda, Altındağ Belediyesi olarak elimizde gelen her desteği veriyoruz. Eğitim yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Valiliğimizin öncülüğünde inşallah Altındağ’da okul sorunu kalmayacak” dedi.

TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETMEYE HAZIRIZ

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ankara Valisi Ercan Topaca ve YİKOB yetkililerine Altındağ’ın okul ihtiyacını gidermek için yürütülen hassas ve kararlı çalışma için teşekkürlerini iletti. “Sayın Valimiz Ercan Topaca’ya,  Vali Yardımcısı Sn. Bilal Özdemir ve ekibine gösterdikleri hassasiyet ve gayret için gönülden teşekkürlerimizi iletiyorum. Her konuda yardıma hazırız” diyen Başkan Tiryaki, Altındağ’ın okul sorununun çok kısa zamanda çözüleceğine dair inancını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.