Ankara Berberler Odası Başkanı Kara'dan berberlere tam destek

Ankara Berberler ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sezai Kara, odaya kayıtlı olan berberlerin belediye meclis üyesi aday adayı ve muhtar adayı olduğunu belirterek, "Ankara Berberler Esnaf ve Sanatlar Odası olarak, belediye meclis üyesi aday adaylarımız ve muhtar adaylarımıza tam destek veriyoruz.” dedi.

Ankara Berberler Odası Başkanı Kara'dan berberlere tam destek
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’ne kısa bir süre kaldı. Belediye başkan adayları, belediye meclis aday adayları, muhtarlar sahaya indi ve çalışmalara çoktan başladı.

Ankara Berberler ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sezai Kara, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, odaya kayıtlı olan berberlerin belediye meclis üyesi aday adayı ve muhtar adayı olduğunu söyledi. Kara, “Ankara Berberler Esnaf ve Sanatlar Odası olarak, belediye meclis üyesi aday adaylarımız ve muhtar adaylarımıza tam destek veriyoruz.” dedi.

whatsapp-image-2024-02-15-at-12-22-17.jpg

ODA BAŞKANINDAN BERBERLERE TAM DESTEK!

Ankara’nın farklı ilçelerinde 20’ye yakın berber muhtar adayının mevcut olduğunu belirten Kara, "4 meslektaşımız ise belediye meclis aday adayı oldu. İçimizden çıkan berberlere tam destek veriyoruz."

Sezai Kara, berberlere seslenerek, şunları söyledi:

“Ankara’nın her ilçesinde muhtar adaylarımız var. Meslektaşlarımdan küçük bir ricada bulunuyorum: Meslektaşlarımıza sahip çıkalım. Berberler hangi ilçede otuyorsa, o bölgede aday olan muhtar adayına ve belediye meclis adayına desteklemeye davet ediyorum. İnanıyorum ki 20’ye yakın muhtar adaylarının hepsi de seçimi kazanacak. 31 Mart’ta kadar çalışmaya devam edeceğiz.”

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.