Ankara-Gerede yolunda dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Ankara-Gerede yolundaki çalışma nedeniyle ulaşımın iki yönlü sağlandığını duyurdu. Diğer yol yapım çalışması ise haberimizde…

Ankara-Gerede yolunda dikkat!
Yayınlanma:

Yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kara yollarında sürücülerin dikkatli olmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu’nun Gümüşova-Kavacık kavşakları arasındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılıyor.

Samsun-Ordu yolunun 0-1. kilometrelerindeki Yeşilkent Kavşağı’nın Sinop ayrım kolu, yapım çalışmaları sebebiyle kapatıldı. Bu nedenle Sinop istikametine gidecek sürücülerin Otogar Kavşağı'nı kullanmaları gerekiyor.

TRAFİĞE KAPANDI ULAŞIM ANKARA YÖNÜNDEN SAĞLANIYOR

Gerede-Ankara yolunun 23-28. kilometrelerinde üstyapı yenileme ve genişletme çalışmaları nedeniyle Gerede-Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım Ankara-Gerede istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 16-19. kilometrelerinde üstyapı yenileme, Nevşehir-Aksaray yolunun 4-10. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü trafik akışı var.

ANTALYALILAR DİKKAT! YOLDA ÇALIŞMA VAR!..

Antalya-Serik yolunun çeşitli kesimlerinde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları devam ettiği için sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemlidir.

Mekece-Bozüyük yolunun 47-48. kilometrelerinde genleşme derzi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten iki yönlü olarak devam ediyor.

Aydıncık-Silifke yolunun Taşucu çıkışı Limankale Tüneli mevkisinde yapılan çalışmalar sebebiyle ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Diyarbakır-Silvan yolunun 63-65. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma sol şeritten gidiş-geliş şeklinde izin veriliyor.

Tirebolu-Görele yolunun 1. kilometresindeki (Karademir Köyü mevkisi) yaya üst geçidi montaj çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü bir şekilde gerçekleşiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.