Ankara metrosunda köklü değil yine ‘kovalı’ çözüm

Başkent Ankara’daki metro istasyonlarında su akıntıları nedeniyle kayganlaşan zeminler yolcuların can güvenliğini tehlikeye atmaya devam ediyor. Başkent’te tavandan damlayan sulara kovalı çözümün adresi Batıkent'in ardından bu kez de Söğütözü Metro durağı görüldü.

Ankara metrosunda köklü değil yine ‘kovalı’ çözüm
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: MURAT BÖLÜK

Ankara’daki metro istasyonları sorunlar nedeniyle sürekli gündeme gelmeye devam ediyor. Yürümeyen yürüyen merdivenler, çalışmayan ANKARAKART dolum cihazları, teknik arızalar ve tavandan su damlalarına kovalı çözümler Başkent’te metro istasyonlarında sıkça karşılaşılan sorunlardan bazıları olarak biliniyor.

Tavandan su akıntılarına kovalı çözüm bu kez de Söğütözü Metro İstasyonunda görüldü. Söğütözü İstasyonunda damlayan sular zeminde su birikintisi oluşturdu. Metronun en yoğun kullanıldığı mesai saatinde kayganlaşan zemin vatandaşların can güvenliğini tehlikeye attı. Hizmete açıldığı günden bu yana gündemden düşmeyen Kızılay-Çayyolu istikametindeki metro istasyonlarında tavandan akan sular yolcuların güvenliği açısından tehlike oluşturuyor.

metro-haber-2.jpg

Sorunları kalıcı çözmek yerine de geçici çözümler üreterek günü kurtarma yöntemi Başkent Ankara’ya yakışmayan bir yöntem olarak Başkentlilerin tepkisini çekiyor. Vatandaşlar Ankara’da sorunlara köklü çözüm bekliyor.

metro-haber.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.