Ankara takımları tur arıyor

Bu sene 59’uncusu düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur heyecanı bugün oynanan maçlarla başladı.

Ankara takımları tur arıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bu sene 59’uncusu düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur heyecanı bugün oynanan maçlarla başladı. Kupada 9 Ankara takımı bir üst tura yükselebilmek için mücadele edecek. Birbirinden çekişmeli ve zevkli maçlara sahne olması beklenen kupada Altındağ Belediyespor ile Manisaspor, Manisa Büyükşehir Belediye ile Keçiörengücü, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile de Ankara Demirspor karşı karşıya gelecek. Altında evinde oynarken, Keçiörengücü ve Ankara Demirspor ise deplasmanda bir üst tura çıkmak için sahaya çıkacak.

ankara--takimlari-hacettepe.jpg

4 TAKIM DEPLASMANDA

Kupada bugün oynanacak maçlarda ise Van B.B ile Hacettepespor, Kilis Belediyespor ile Osmanlıspor, Karaman Belediyespor ile Etimesgut Belediyespor, Bucak Belediyespor ile Bugsaşspor, Ankaragücü ile de Serik Belediyespor karşılaşacak. 3. Tur maçlarının son gününde ise Gençlerbirliği Bergama Belediyespor'u ağırlayacak. Bu maçlarda da Hacettepe, Osmanlıspor, Etimesgut Belediye ve Bugsaşspor deplasmanda oynarken, MKE Ankaragücü ise evinde Serikspor ile bir üst tura çıkmak için mücadele edecek.

MOR SARILILAR YARA SARACAK

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Kilis Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın son hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde yapan futbolcular yenileme koşusuyla antrenmana başladı. Yenileme koşusunun ardından Denizlispor maçında forma giyen oyuncular fitness salonunda yenileme antrenmanını devam ettirdi. Maçta forma giymeyen ve kısa süreli forma giyen oyuncular ise ısınma koşusunun ardından dar alanda pas çalışmasına geçti. 1’e 1 ve 2’ye 2 oyunun ardından dar alanda çift kale maç yapan oyuncularımız antrenmanı sonlandırdı.

ankara--takimlari-etimesgut.jpg

HAKEM EMRE MALOK

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Ziraat Türkiye Kupası’nı yönetecek maçların hakemlerini açıkladı buna göre. 7 Aralık Stadı’nda bugün saat 14.00’de Kilis Belediyespor ile Osmanlıspor arasında oynanacak maçı Emre Malok’un yöneteceği açıklandı. Malok’un yardımcılıklarını Oğuz Kağan Çalışır ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz olacak.

ETİMESGUT DEPLASMANDA

Türkiye Futbol Federasyonu İkini Lig Kırmızı Grupta mücadele eden bir diğer Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor deplasmanda Karaman Belediyespor ile bir üst tura çıkmak için karşı karşıya gelecek. Saat 14.30’da oynanacak olan mücadeleyi Süleyman Soyutürk. Soyutürk’ün yardımcılıklarını Onur İçyer ve Mehmet Öcal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Pınar olacak.

HACETTEPE VAN’DATUR İÇİN SAHADA

İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden bir diğer Ankara temsilcisi Hacettepespor da bugün bir üst tura çıkmak için sahaya çıkıyor. Bugün saat 14.00’te Van Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Van Büyükşehir Belediyespor-Hacettepe Spor mücadelesini Çağatay Şahan yönetecek. Şahan’ın yardımcılıklarını Sezgin Altun ve Emir Kılıçarslan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik olacak.

BUGSAŞ BUCAK ÖNÜNDE

İkini Lig Kırmızı Grupta mücadele eden bir diğer Başkent temsilcisi olan Bugsaşspor’da bugün tur kapısını aralamak için mücadele edecek. Ligde sıkıntılı günler geçiren Bugsaş bu maçı kazanarak hem bir üst tura çıkmak hem de moral kazanmak için sahaya çıkıyor. Bugün saat 15.00’da Bucak İlçe Stadı’nda başlayacak olan Bucak Belediye Oğuzhanspor ile Bugsaşspor maçını Hasan Kaçar yönetecek. Kaçar’ın yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Tuncay Ercan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ömer Tolga Güldibi olacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.