Ankara Valisi Ercan Topaca aş dağıttı

Ankara Valisi Ercan Topaca, Türk Kızılayı Aşevi Binası’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara düzenli olarak yapılan yemek dağıtımına katıldı.

Ankara Valisi Ercan Topaca aş dağıttı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yemek dağıtımına Vali Ercan Topaca’nın yanı sıra Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Vali Yardımcısı Kemal Karadağ, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Özkan Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Yavuz ile Kızılay İl Başkanı Ahmet Hizanlıoğlu katıldı.

İLK AŞ OCAĞIMIZ

Türk Kızılayı’nın ilk aş ocağı olan Ulucanlar semtindeki Dr. Cevat Naki Akkerman Aş Ocağı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Kurtuluş Savaşı'nın başladığı 1919'da kurulmuş. Aş ocağında, 98 yıldır hayırseverlerin de desteğiyle ihtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek dağıtılıyor. Yemek dağıtımı esnasında Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, devletimizin bekası, ordumuzun ve güvenlik güçlerimizin daima muzaffer olması için hep birlikte dua edildi. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yemek dağıtan Vali Ercan Topaca, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.