Ankara vefalıdır

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner iftar yemeğinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ankara vefalıdır
Yayınlanma:
Güncelleme:

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner iftar yemeğinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Yiğiner, “Cumhurbaşkanımız sponsorlar gönderdi ve 6 Milyon TL kasamıza girdi. Allah ondan razı olsun. Her zaman söylüyorum biz ahde vefalıyız. Vefayı biliriz. Ankaralı vefalıdır” ifadelerini kullandı.

6 Yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lige yükselen MKE Ankaragücü Başkan Mehmet Yiğiner yönetiminde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gecekondu iftar yemeği Gecekondu 1910 Ankaragücü Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği iftar programında taraftarlarla bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan keyifli iftar yemeği akşamın geç saatlerine kadar sürdü. Bol bol futbol sohbetinin edildiği ve iftar yemeğine Ankara’nın siyaset, iş dünyası ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

mke.jpg

PLAN KURANLARIN PLANLARINI BOZDUK

İftar programda taraftarlara hitap eden Başkan Mehmet Yiğiner, konuşmasına sizlerle birlikte burada bulunmaktan dolayı çok mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum diyerek başladı. 6 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e döndüklerini söyleyen Başkan Yiğiner şu ifadelere yer verdi, “Sevgili Ankaragücü taraftarları 6 yıl aradan sonra tekrar Ankaragücü hak ettiği lige geri dönmüştür. Bazı egolu insanlar var, onların düşünceleri plan ve programları farklıydı. Ancak herkesin planının yanında Allah’ın da bir planı vardır. Çok şükür biz bu plan kuranların planlarını bozduk. Rabbim de nasip etti, Süper Lige çıktı” dedi.

ESKİSİNDEN GÜÇLÜYÜZ

Ankaragücü’nün eski konumundan çok güçlü olduğunu belirten Başkan Mehmet Yiğiner, taraftarlara hitap ettiği konuşmasının devamında şunları söyledi, “Şunu belirtmek istiyorum, hani biz diyorduk ya her zaman “Sahipsiz Ankara” diye, birileri çıktı şimdi “bize neden sahip çıkıyor, neden geldi” diye eleştiri yapıyorlar. Bakın arkadaşlar bu işi çözmemiz lazım. Kendi imkanlarımız ile SMS kampanyası başlattık. Toplam 56.000 TL para birikmiş ancak biz buna dokunamıyoruz. Hepsi hacizli. Geçen hafta İçişleri Bakanlığı, Dernekler Masası’ndan geldiler soruşturma başlattılar. Toplanan paranın 1 kuruşuna dokunamıyoruz. Bizim imkanlarımız ile topladığımız para budur. Ancak şunu söylemezsem ben nankörlük yapmış olurum, ben vefasızlık yapmış olurum.

GEÇEN YIL ÖNÜMÜZÜ KESMEYE KALKTILAR

Geçtiğimiz sezon lig başlarken her yerden bizim üzerimize geldiler. Alacaklı görünenler önümüzü kesmeye çalıştılar. Sayın Cumhurbaşkanımız talimatı verdi ve transfer yasağımız kalktı. Aynı şekilde her yerden bu kişiler saldırıya geçti. Süper lige çıkacağız, ne oldu? Önüne gelen icra yolladı. 1 TL gelirimiz dahi yok. Yine ne oldu? Sağ olsun Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a anlattık durumu, Cuma günü sponsorlar gönderdi, bugün itibari ile 6 Milyon TL kasamıza girdi. Allah ondan razı olsun. Her zaman söylüyorum biz ahde vefalıyız. Vefayı biliriz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ankaralıyı mert, cesur, vefalı olarak tanımlamıştır. Ankaralı vefalıdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.