Ankara'da bir balıkçı, balığın taze olduğunu göstermek için çiğ çiğ yedi
Balık satışı yapan esnaf Yakup Öztürk, müşterilerine sattığı balığın taze olduğunu ispatlamak için hamsiyi çiğ çiğ yiyerek, vatandaşları şaşırttı.
Havaların ısınmasıyla tezgahlarda balık çeşitleri de artıyor. Hamsi, levrek, levrek, mezgit ve istavrit ve somon tezgahlarda müşterilerini bekliyor. Sezonun başından itibaren bol miktarda avlanan hamsi tezgahlarda yerini alıyor.
BAŞKENTLİLERİN TERCİHİ:HAMSİ
Ankara'nın Sincan ilçesinde halk pazarında hamsi satışı yapan pazar esnafı Yakup Öztürk, Başkentlilerin en çok hamsiyi tercih ettiğini söyledi.
"BALIĞIN TAZESİ ANKARA'DA YENİR"
Balıkların taze olduğunu ifade eden Öztürk, "Balığın en tazesi Ankara'da yenir" diyerek, sattığı balıkları çiğ yiyerek müşterilerini şaşırttı.
Çiğ balığın fındık gibi tadı olduğunu söyleyen Yakup, vatandaşlara hamsi almalarını tavsiye etti. Balıkçı Öztürk, "Balığın vitamini kılçığında. Limonu sıkıp ağzına atacaksın" dedi.
Balıkçının hamsiyi çiğ olarak yemesi vatandaşları gülümsetti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.