Ankara’da feci kaza: 3 ölü 6 yaralı

Ankara'da etkili olan yağışlar Samsun-Ankara kara yolunda büyük bir trafik kazasına yol açtı. Tekke mevkiinde meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

Ankara’da feci kaza: 3 ölü 6 yaralı
Yayınlanma:

Ankara'da etkili olan yağış kazaya neden oldu. Samsun-Ankara kara yolunda yağış nedeniyle kayan iki tır, bir yolcu otobüsü, otomobiller ve polis aracının karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı. kaza, Samsun yönüne giden araçların, virajlı ve yokuş aşağı bir bölümde yağış nedeniyle kayganlaşan zemin nedeniyle kontrolden çıkması sonucu gerçekleşti. İki tır, bir yolcu otobüsü, çeşitli otomobiller ve bir polis aracı, birbirine çarparak büyük bir zincirleme kazaya neden oldu. Çarpışmanın etkisiyle bazı araçlar yoldan savruldu.

ankara-fecikaza-3.webp

Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun’daki hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından bölgedeki trafik kontrollü olarak devam ediyor.

ankara-fecikaza-2.webp

Yetkililer, kazanın detayları ve nedenleri hakkında daha fazla bilgi sağlayacak incelemelerin sürdüğünü belirtti. Trafik güvenliğinin önemine dikkat çeken yetkililer, sürücülerin hava koşullarına uygun hızda seyretmeleri ve dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

ankara-fecikaza.webp

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.