Ankara’dan Çankırı’ya gidecek yolcuların dikkatine!

Ankara-Çankırı yolu üzerinde 13-16. kilometreler arasında devam eden yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde gerçekleştiriliyor. Sürücülerin kazı çalışmaları sırasında yola düşebilecek taş ve kaya gibi malzemelere karşı dikkatli olmaları önemle vurgulanıyor.

Ankara’dan Çankırı’ya gidecek yolcuların dikkatine!
Yayınlanma:

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün güncel bültenine göre, TEM Otoyolu’nun Körfez-İzmit Batı kavşakları arasında, 73-81. kilometrelerde üstyapı yenileme çalışmaları sürüyor. Bu sebeple, gece saat 22.00 ile 06.00 arasında İstanbul-Ankara yönü trafiğe kapatılacak ve sürücüler Körfez Kavşağı’ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilecek.

İstanbul-Şile yolu üzerindeki 52-53. kilometrelerde yapılan çalışmalar nedeniyle İstanbul istikametinde sağ şerit trafiğe kapatıldı ve ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

TAG Otoyolu’nda Gaziantep Batı-Narlı kavşakları arasında 1-5. kilometrelerdeki yapım çalışmaları dolayısıyla Gaziantep yönünde bant aktarımı yapılarak ulaşım kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 0-5. kilometrelerinde ise üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanmakta.

İyidere-Rize yolunun 5-6. kilometrelerindeki Sarayköy-1 ve Sarayköy-2 tünellerinde bakım ve onarım çalışmaları yapılacak. Bu nedenle, bugün saat 17.00’ye kadar ulaşım servis yolundan gerçekleştirilecektir.

Pazaryolu-Erzurum yolunun 27-29. kilometreleri arasındaki heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendirilmekte.

Burdur-Antalya yolu üzerindeki 17-18. kilometrelerindeki genişletme çalışmaları ve Ilgaz-Çankırı-Şabanözü yolundaki 17-41. kilometreler arasındaki asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları büyük önem taşımaktadır.

Son olarak, Bursa-Karacabey yolunun 7-8. kilometrelerinde gerçekleştirilen yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım servis yolundan devam etmektedir.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.