Ankaragücü avantaj peşinde

Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile bugün deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Ankaragücü avantaj peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile bugün deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Sarı lacivertlilerde tek hedef deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek. Muğla Atatürk Stadı’ndaki mücadele saat 13.00’de başlayacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçının son hazırlıklarına Beştepe Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde fitness salonundaki kuvvet çalışmasıyla başlayan futbolcular, daha sonra antrenman sahasında çabukluk ve pas çalışması gerçekleştirdi. Minyatür kale maç yapan futbolcular, çalışmayı yenilenme koşusuyla tamamladı. Çift kale maçta ortaya konulan futbol İsmail Kartal’ın yüzünü güldürürken futbolcuların moralli ve istekli olması Bodrum maçı öncesi umut verdi.

BODRUM’A GİTTİLER

Öte yandan sarı lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Erdem Özgenç, Thievy Bifouma ve Johannes Hopf son antrenmanda yer almazken, Kenan Özer fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan Alihan Kubalas ise takımla çalışmalara başladı. Bu arada antrenmanı Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner yakın takip ederek takım hakkında İsmail Kartal’dan bilgi aldı. Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı lacivertli futbolcular hava yoluyla Muğla'ya gelerek bir otelde kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

HAKEM KORAY GENÇERLER

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre bugün saat 13.00’te Muğla Atatürk Stadı’nda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak mücadeleyi Koray Gençlerler  yöneteceğini açıkladı. Gençerler’in yardımcılıklarını ise İsmail Şencan ve Serdar Diyadin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.