Ankaragücü çift kale oynadı

Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü karşılaşmanın hazırlıklarını Beştepe Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Ankaragücü çift kale oynadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Cumartesi günü Yeni 4 Eylül Stadı’nda saat 13.30’da deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü karşılaşmanın hazırlıklarını Beştepe Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Haftanın kapanış maçında Medipol Başakşehir karşısında aldığı 1-0 yenilgiyle haftayı puansız kapatan sarı lacivertlilerde bu kez son haftaların formda takımı Sivasspor karşısında üç puan mücadelesi verecek.

ankaragucu-21.jpg

ÇİFT KALE MAÇ

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleşen son antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra pas ve koordinasyon çalışması yapan takımımız, antrenmanın ana bölümünde minyatür kalede maç yaptı. Çitf kale maçta futbolcuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürdü. Antrenman yenileme koşusu ile sona erdi. Antrenmanı Ankara Caner Özen Koleji öğrencileri de izleyip antrenman boyunca tezahürat yapıp antrenman sonunda da baklava ikram ettiler. Sarı lacivertliler Sivasspor maçı hazırlıklarına bugün Beştepe Tesisleri’nde yapacağı antrenman ile devam edecek.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.