Ankaragücü umuda gitti

Spor Toto 1.Ligde şampiyonluk mücadelesi veren MKE Ankaragücü ligin 25. haftasında karşılaşmasında deplasmanda yarın saat 15.30’da Boluspor ile karşılaşacak.

Ankaragücü umuda gitti
Yayınlanma:
Güncelleme:

HAKAN AYDEDE

Sarı lacivertliler bu maçın hazırlıklarına Beştepe Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

KIRAN KIRANA ÇİFT KALE MAÇ

Sarı lacivertliler teknik direktör İsmail Kartal gözetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenmanın ikinci bölümünde pas koordinasyon çalışması yapıldı. Daha sonra 5'e 2 top kapma ve 3 grup halinde taktik çalışması yapan futbolcular antrenmanı taktik maçla bitirdi. Çift kale maçta futbolcuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürdü. Öte yandan Gaziantepspor maçında sağ arka üst adalesinden sorun yaşayan Tonia Tisdell’in tedavisi ederken, Ferhat Kiraz ve Nduka Ozokwo ise bireysel çalışmalarını sürdürdü.

HAKEM NUMANOĞLU

Merkez Hakem Kurulu tarafından Ankaragücü’nün deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya geleceği maçın hakemleri açıklandı. Yapılan açıklamaya göre yarın saat 15.30’da Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Oğuz Kağan Çalışır ve Burak Cansız yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Zorbay Küçük oldu.

LİGDE SON DURUM

Spor Toto Süper Ligde geride kalan 24 hafta sonunda Çaykur Rizespor 13 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 5 beraberlik sonunda topladığı 45 puanla liderliğini sürdürürken, ikinci sıradaki Ümraniyespor ise 13 galibiyet 5 mağlubiyet ve 6 beraberlikle ikinci sırada yer alıyor. Öte yandan geçen hafta Gaziantepspor’u 4-0 yenerek yeniden çıkış yakalayan MKE Ankaragücü ise 12 galibiyet 7 mağlubiyet ve 5 beraberlik sonunda topladığı 43 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.