Ankaragücü umuda gitti

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü Sivas’a giderek kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

Ankaragücü umuda gitti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarını Beştepe Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanla tamamlayarak Sivas’a giderek kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Sarı lacivertlilerde hedef Sivas’tan puan veya puanlarla dönmek. Saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Demir Grup Sivasspor maçının son antrenmanını Beştepe Tesisleri’nde tamamlayan sarı lacivertliler üç puanla dönmek için iddialı. Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde kar altında gerçekleşen son antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra pas ve koordinasyon çalışması yapan futbolcular antrenmanın ana bölümünde yarım sahada çift kale taktik maçı yaptı. Antrenman yenileme koşusu ile sona erdi. Sakatlıkları tam olarak geçmeyen Kenan Özer ve Thibult Moulin, bugün yapılan antrenmanda yer almadı. Beştepe Tesislerindeki hazırlıklarını tamamlayan takımımız bugün hava yolu ile Sivas’a hareket edecek ve çalışmalarına burada devam edecek.

HEDEF ÜÇ PUAN

Geçen hafta Medipol Başakşehir maçından puansız ayrılan Ankaragücü eski futbolcusu yeni teknik direktörü Hakan Keleş ile büyük bir çıkış yakalayan Sivasspor karşısında üç puan mücadelesi verecek. Ligin üst sıralarından kopmak istemeyen Ankaragücü bu maçtan alacağı puan veya puanlarla yeniden çıkış yakalamak için sahaya çıkacak. Ligde iki takım peş peşe sıralanıyor. 9. sıradaki Sivasspor’un 21 10. sıradaki Ankaragücü’nün ise 20 puanı bulunuyor.

HAKEM BAYARSLAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 16. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’den yapılan açıklamaya göre bugün saat 13.30’da Yeni 4 Eylül Stadı Demir Grup Sivasspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak mücadeleyi Volkan Bayarslan’ın yöneteceğini açıkladı. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Samet Çavuş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

İki son olarak 29 Ekim 2013 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelmiş ve o mücadeleyi ev sahibi Sivasspor 3-1 kazanarak dördüncü tura adını yazdırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.