Ankaragücü umutlu gitti

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda konuk olacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

Ankaragücü umutlu gitti
Yayınlanma:
Güncelleme:

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda konuk olacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Bu akşam saat 19’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi ligin tecrübeli hakemlerinden Alper Ulusoy yönetecek. Sarı lacivertlilerde hedef yeni teknik direktörleri Mustafa Kaplan yönetiminde ikinci yarıya üç puanla başlamak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında bu akşam saat 19:00'da Galatasaray ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti. Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleşen son antrenmana sakatlıkları bulunan Erdem Özgenç ve Yalçın Ayhan katılmadı. Sedat Ağçay ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Başkan Mehmet Yiğiner ve Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Öztürk, antrenmanı saha kenarından takip etti. İzinli olarak kamptan ayrılan Moestafa El Kabir, izninin ardından kampa tekrar katıldı.

İLK MAÇ GALATASARAY’IN

İki takım 2018-2019 Sezonunun açılış maçında Osmanlı Stadı’nda karşı karşıya gelmişti. Sarı lacivertliler son şampiyon karşısında çıktığı maçtan yenilgiyle ayrılmıştı. Osmanlı Stadı’nın kötü zemininde oynanan mücadelede maçın 7. dakikasında El Kabir ile 1-0 öne geçen Ankaragücü 22. dakikada Serdar Aziz ile 1-1 beraberliği yakalamış, 36. dakikada Bakary Kone’nin kendi kalesine attığı golle sarı kırmızılılar devreyi 2-1 önde kapattı. İkinci yarıda Galatasaray kadro avantajını ve tecrübesini ortaya koyarak maçın uzatma dakikalarında 90+2'de sahneye çıkan Eren Derdiyok’un attığı golle maçtan 3-1 galip ayrılarak sezona 3 puanla başlamıştı.

MAÇIN HAKEMİ ULUSOY

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 18. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre bu akşam saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak olan Galatasaray-MKE Ankaragücü maçını ligin deneyimli hakemlerinden Alper Ulusoy’un yöneteceğini açıkladı. Ulusoy’un yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.