Ankaragücü zirve aşkına

Spor Toto 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren sarı lacivertliler Denizlispor engelini aşarak Süper Lig yolunda bir engeli daha aşmak istiyor.

Ankaragücü zirve aşkına
Yayınlanma:
Güncelleme:

ORHUN YILDIZ

Lig’in 29. haftasında yarın deplasmanda Denizli Atatürk Stadyumu’nda Denizlispor ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarına Beştepe Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak Denizli’ye gitti.

LİGDEKİ İLK MAÇ ANKARAGÜCÜ’NÜN

Sarı lacivertliler Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki son antrenman güç ve kondisyon çalışması ile başladı. Daha sonra dar alanda pas çalışması yapan futbolcular antrenmanın son bölümde koordinasyon çalışması yaptı. Öte yandan sakatlıkları düzelen Abdülkadir Kayalı, Tonia Tisdell ve Marc Kibong, takımla birlikte çalışırken, takımda eksik yada cezalı bulunmuyor. Ankaragücü bugün yapacağı antrenmanla Denizlispor hazırlıklarına devam edecek. İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara 19 Mayıs Stadı’nda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesini ev sahibi sarı lacivertliler 2-1 kazanmıştı. Ankaragücü’nün bu maçtaki gollerini Umur Nayit ve Kehinde atmıştı.

HAKEM SERKAN ÇINAR

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu yarın saat 18.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda Denizlispor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak maçın hakemlerini açıkladı. Buna göre maçı Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Mehmet Salih Mazlum yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Erkan Engin olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.