Ankaralı liselileri terleyecek

“Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından düzenlenen, fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın finali için geri sayım başladı.

Ankaralı liselileri terleyecek
Yayınlanma:
Güncelleme:

“Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından düzenlenen, fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın finali için geri sayım başladı. İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılan elemelerde, toplam 557 lisenin sahne aldığı yarışmada, 14 şehirden 35 ekip, dev jürinin karşısında sahneye çıkacak. 28 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak büyük finalde, Ankara'dan Ankara Güzel Sanatlar Lisesi, Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Ayrancı Anadolu Lisesi ve yarışmaya ortak grup kurarak katılan Alparslan Anadolu Lisesi & Özel Teknofen Koleji Anadolu Lisesi, yarışacak.

BÜYÜK FİNALİN JÜRİ ÜYELERİ BELLİ OLDU

Yarışmanın kurucusu ve yapımcısı Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun jüri başkanlığını yapacağı, fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda; Kalben, Güliz Ayla, Ogün Sanlısoy, Turhan Yükseler, Tarkan Gözübüyük, Osman İşmen, Meltem Taşkıran, Figen Çakmak, Melis Sökmen ve Olcayto Ahmet Tuğsuz gibi ünlü müzisyen, besteci ve sanatçılar jüri koltuğunda oturacak. Basın jüri üyeleri arasında ise; Yüksel Aytuğ, Yavuz Hakan Tok, Nazlı Mengi, Sinem Vural, Mehmet Çalışkan, İlker Gezici, Suat Kavukluoğlu, Funda Karayel, Ceren Çıplak Drillat, Meltem Fıratlı, İpek İzci, Oya Çınar, İpek Koşan ve Elif Aktuğ yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.