Ankaralılar en çok Adana seviyor
Zengin kebap ve meze çeşitleriyle Ankaralıların uğrak mekanı haline gelen Tura Restoran, lezzetiyle de dikkat çekiyor.
Zengin kebap ve meze çeşitleriyle Ankaralıların uğrak mekanı haline gelen Tura Restoran, lezzetiyle de dikkat çekiyor. Misafirlere özel ve farklı lezzetler sunmaya çalıştıklarını dile getiren Tura Restoran İşletmecisi Hilmi Kurt, Ankaralıların en çok Adana Kebap’ı sevdiğini söyledi.
Başkentlilerin keyifli bir akşam geçirmelerini hedeflediklerini belirten Kurt, aynı zamanda Ankaralıları lezzet ile buluşturmayı amaçladıklarını kaydetti. Bu amaçla konuklara farklı ve özel lezzetler hazırladıklarını anlatan Kurt, mezelerin büyük beğeni kazandığını söyledi. Kebap severlerin uğrak mekanı olduklarını da dile getiren Kurt, Ankaralıların en çok Adana Kebap’ı tercih ettiğini ifade etti.
Güçlü servisi ile hafif müzik eşliğinde keyifli sohbetlerin önemli adresi olduklarını belirten Kurt, zengin menüleriyle her damağa hitap ettiklerini bildirdi. Kurt, “Lezzetli etlerin, özenli sunumu ile butik konseptle harmanlanan mekanımız, farklı bir “kırmızı et” deneyimi sunuyor” diye konuştu. Etlerin usta eller tarafından pişirildiğine dikkat çeken Kurt, mekanın öğlen yemeklerinin buluşma adresi olduğunu söyledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.