Annesi ve üvey babasını öldürdü, tutuklandı

Kütahya'da yaşanan üzücü olayda, M.F.Ş (19) isimli katil zanlısı, annesi Sevgi Koçer (48) ve üvey babası Ünal Koçer’i (53) silahla öldürmek suçlamasıyla tutuklandı.

Annesi ve üvey babasını öldürdü, tutuklandı
Yayınlanma:

Olay, Meydan Mahallesi'nde yaşanmış ve komşuların ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine gelmiştir. Eve gelen polisler, Ünal Koçer ile eşi Sevgi Koçer'in cansız bedenlerini bulmuş ve olayın şüphelisi M.F.Ş'yi gözaltına almıştı.

Polis incelemesinde evde pompalı tüfek, tabanca ve çelik yelek bulunmuş, bu silahlarda zanlının parmak izlerine rastlandı. M.F.Ş, polise verdiği ifadede annesi ve üvey babasını kendisinin öldürdüğünü itiraf etmiş ve bu eylemi kendini koruma amacıyla gerçekleştirdiğini savundu.

Katil zanlısı, evdeki tartışma sırasında çelik yeleği giyerek annesine ve üvey babasına ateş açtığını, tüfeğin mermisinin bitmesi üzerine belindeki tabanca ile üvey babasını öldürdüğünü anlattı. Ayrıca zanlı, annesinin telefonunda üvey babası ile müstehcen içerikli videoları gördüğünü ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.