Antalya'nın Serik ilçesinde orman yangını büyüyor: Ekipler seferber oldu

Antalya'nın Serik ilçesinde, Yumaklar Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangına müdahale etmek için ekipler seferber oldu.

Antalya'nın Serik ilçesinde orman yangını büyüyor: Ekipler seferber oldu
Yayınlanma:

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilerek, yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale başlatıldı. Yangına 8 uçak, 6 helikopter, 22 arazöz, 6 su ikmal aracı, 5 iş makinesi ve çok sayıda yangın söndürme işçisi ile müdahale ediliyor.

Jandarma ekipleri, yangın söndürme araçlarının rahat çalışabilmesi için bölgeyi yaya ve araç girişine kapattı. Yangının yerleşim yerlerine sıçramaması için yoğun çaba gösteren ekipler, alevleri kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya'nın ormanlık alanlarında çıkan bu yangın, bölgedeki vatandaşları tedirgin ederken, yetkililer yangının nedeninin araştırıldığını ve vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Yangının kontrol altına alınması ve söndürülmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi. Yangının çıkış nedeni hakkında ise detaylı bir inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.