Asgari ücret zammı ne kadar oldu 2023? Asgari ücret 12 bin lira mi olacak? Asgari ücrette son rakam!

Asgari ücret zammı ne kadar oldu 2023? Asgari ücrette son rakam merak ediliyor. Bugün asgari ücret zammı için toplanan komisyonun ardından gözler açıklanacak rakama döndü. Asgari ücret kaç TL oldu? diye sorgulanıyor.

Asgari ücret zammı ne kadar oldu 2023? Asgari ücret 12 bin lira mi olacak? Asgari ücrette son rakam!
Yayınlanma:

Asgari ücret zammı ne kadar oldu 2023? Asgari ücrette son rakam merak ediliyor. Bugün asgari ücret zammı için toplanan komisyonun ardından gözler açıklanacak rakama döndü. Asgari ücret kaç TL oldu? diye sorgulanıyor. Peki, asgari ücret zammı açıklandı mı? Asgari ücret ne kadar oldu 2023? Asgari ücret ne zammı ne zaman açıklanacak? Detaylar, haberimizde...

ASGARİ ÜCRET ZAMMI NE KADAR OLDU 2023?

Seçim öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonları mutlu edecek habere duyurarak, en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını söylemişti. Memur maaşı zammı heyecanla beklenirken konuyla alakalı konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, 28'inci dönemin ilk kanun teklifinin, en düşük memur maaşının 22 bin TL olarak düzenleneceği teklif olacağını belirtti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise asgari ücretin 15 bin lira olması gerektiğini söyledi. Henüz asgari ücretin ne kadar olduğu açıklanmadı. Görüşmeler devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.