Aşkım Kapışmak gözaltına alındı!

Ankara merkezli olarak 21 ilde düzenlenen büyük çaplı operasyonda, yüksek kazanç vaadiyle 1 milyar dolarlık dolandırıcılık yapan şebekeye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında yazar Aşkım Kapışmak'ın gözaltına alındığı bildirildi.

Aşkım Kapışmak gözaltına alındı!
Yayınlanma:

'Smart Trade Coin' isimli sahte kripto varlık alım-satım platformu üzerinden "sıfır risk ile yüksek kazanç" vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçu işleyen kişilere yönelik düzenlenen 'Sibergöz-42' operasyonları çerçevesinde İstanbul'da gözaltına alınan Kapışmak, Ankara'ya getirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, uluslararası dolandırıcılık faaliyetleriyle haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 127 şüphelinin yakalandığı belirtildi. Bu kapsamda gözaltına alınan Kapışmak'ın işlemlerinin devam ettiği ve ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Yazar Aşkım Kapışmak'ın, örgütün üst düzey yöneticileriyle 'Eğitim ve Bilgilendirme Kampı' adı altında toplantılar düzenlediği ve katılımcılara sertifika vererek yapıya yeni üyeler kazandırdığı iddia ediliyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.