Aslı Enver kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Merak edilenler

Aslı Enver kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Hakkında bilinmeyenler merak ediliyor. Arayış dizisiyle gündeme gelen oyuncunun merak edilen hayatı haberimizde…

Aslı Enver kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Merak edilenler
Yayınlanma:

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984'te Londra'da Kıbrıslı bir Türk baba ve eğitim için Türkiye'den Londra'ya taşınan bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen bir Türk aktris. 12 yaşına kadar Londra'da yaşadı ve ardından ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşındı. Aslı Enver değişime uyum sağlamakta zorlandı, ancak annesi onu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuğa devam etmesi için yönlendirdi.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi ve Haliç Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun oldu. Aslı Enver, kariyerine TRT'de yayınlanan bir sitcom'da 2 dakikalık bir rol ile başladı ve daha sonra "Ayna" adlı kısa filmde rol aldı.

asli-enver-arayis-1920x820.jpg

Aslı Enver, Kanal D'de yayınlanan gençlik dizisi "Kavak Yelleri"de Mine Ergün karakterini canlandırarak ün kazandı ve daha sonra "Hayat Bilgi" ve "Suskunlar"da yer aldı. D Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği “Kayıp” dizisinde 2013 yılında Kanal D için Özlem Albayrak rolünü oynadı ve başrol olarak “Bana Artık Hicran De”de rol aldı. 2015 yılında "Mutlu Ol Yeter" dizisindeki başrolüne devam etti ve 2015'ten beri Dolunay Soysert ile "Personel" oyununda Emma'yı canlandırdı.

Aslı Enver, 13 Temmuz 2012 tarihinde Birkan Sokullu ile evlenmiş ancak 27 Ağustos 2015 tarihinde boşanmıştır. Dolunay Soysert ve Nilay Sorgüven ile yakın arkadaştır.

Aslı Enver, 2015 yılında Murat Boz ile “Kardeşim Benim” filmini çekerken yakınlaştıktan sonra 2016 yılında ilişkiye başladıklarını açıkladı. Ancak 6 Mayıs 2017'de ayrıldılar.

İlgili Haberler
 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.