Atama kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamaların kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Atama kararları Resmi Gazete'de
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Hazine ve Maliye Başmüfettişliklerine Hazine ve Maliye Müfettişleri Bayram Mavi, Hanifi Pekdemir, Oğuzhan Uzuner, Pınar Bilgen ve Talha Koç atandı. Ayrıca, Hazine Başkontrolörlüğüne Meryem Koşar getirildi. Hazine Kontrolörlüklerine ise Stajyer Hazine Kontrolörleri Emine Açıkgöz Engin, Hafize Mehtap İmamoğlu, Servan Kutlucan, Oğulcan Çolak, Didem Güçlü, Hüseyin Topal, Ferhat İçel, İnanç Kaplan, Yunus Ayan, Alperen Olgun, Melda Nur Nogay, Yavuz Selim Bayrakçı, Zeynep Tusun ve Ömer Faruk Kocamış atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda ise açık bulunan Başmüfettişliklere Mehmet Yavuz Ateş, Erdinç Yılmaz ve Mustafa Babur atandı. Ayrıca, Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu ve Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş görevden alındı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda ise açık bulunan Başmüfettişliklere Sezai Yücel, Yusuf Oğuz Dündar, Hasan Çağlayankaya, Onur Eminoğlu, Asuman Bora, Samet Doğan ve Fatih Diler atandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda da açık bulunan Müfettişliklere yapılan yeterlilik sınavında başarı gösteren Müfettiş Yardımcıları Yunus Emre Asil, Emre Akgün, Mustafa Mermer, Safa Alagöz, Harun Ünal, Esra Dursun ve Sefa Kaya atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda ise İş Müfettişleri Ali Akkurt ve Embiya Yıldırım görevden alındı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.