Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan "Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar"a göre, bakanlık ve kamu kurumlarına dair bir dizi atama ve görevden alma kararı duyuruldu.

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Yayınlanma:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne, İbrahim Yılmaz atanırken, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Mustafa Otrar getirildi. Ayrıca, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Hakan Dedebağı Kayseri İl Jandarma Komutanlığı'na atanırken, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'na Jandarma Albay Hikmet Uz getirildi.

Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Tıbbi Mikrobiyoloji Üyeliğine ise Doç. Dr. Özgür Yanılmaz atandı.

Görevden alma kararları arasında ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Necati Öztürk yer almaktadır. Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda yapılan değişiklikle Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal atanmasına dair bölüm iptal edilmiş, bu süreçte Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz ile Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal görevden alınmıştır.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.