Ataşehir'de iş merkezi yandı

Ataşehir ilçesindeki bir iş merkezinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, şiddetli görüntülere sebep oldu.

Ataşehir'de iş merkezi yandı
Yayınlanma:

Yangında ölen veya yaralanan olmazken, iş merkezi büyük zarar gördü.

Yangın, Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi, Şehit Cahar Duduyev Caddesi üzerinde sabah saatlerinde başladı. Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmamakla birlikte, hızla yayılarak iş merkezinin tüm binasına sıçradı. Olay esnasında binada bulunanlar canlarını kurtarmak için çevredeki vatandaşların yardımıyla tahliye edildi.

Olayın bildirilmesi üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri uzun süren mücadelelerin ardından yangını kontrol altına almayı ve söndürmeyi başardı. Polis ekipleri ise yangının çıkış sebebini araştırmak üzere inceleme başlattı.

Olay yerinde bulunan vatandaşlardan Hasan Sarıoğlu, yangını fark ettiğinde hemen itfaiyeyi aradıklarını ve ekiplerin hızla müdahale ettiğini belirtti. Sarıoğlu, "İşten geliyordum, bir anda yangının çıktığını görünce ilk işimiz itfaiyeyi aramak oldu. Hemen geldiler, müdahale ettiler. Can kaybı inşallah yoktur. Binada kalanlar da vardı. Camdan bağıranlar oldu" dedi.

Yangın nedeniyle iş merkezinde büyük çapta maddi hasar oluştuğu bildirildi. olayın detaylı bir şekilde soruşturulması için polis ekipleri tarafından gerekli çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.