Atatürk'e hakaret karşılıksız kalmayacak: Suç duyurusunda bulunuldu!

Kuveytli sözde yazar Abdulaziz Ramih'in, sosyal medyada Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e alenen hakarette bulunduğu tespit edildi. Ali Yerlikaya konuyla ilgili açıklama yaptı.

Atatürk'e hakaret karşılıksız kalmayacak: Suç duyurusunda bulunuldu!
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuveytli sözde yazar Abdulaziz Ramih'in Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e alenen hakarette bulunduğunun tespit edildiğini açıkladı. Şahsın, Atatürk’e hakarette bulunmak suçundan gözaltına alınan A.E.S'ye sosyal medya hesabından destek veren paylaşımları da tespit edildiğini aktaran Yerlikaya, suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

ALİ YERLİKAYA'NIN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

''Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Başkanlığımızın koordinesinde, İstihbarat Başkanlığımızın desteğiyle; Kuveytli sözde yazarın, Abdulaziz Ramih adıyla, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e alenen hakarette bulunan çok sayıda paylaşım yaptığı belirlenmiştir. Şahsın, Atatürk’e hakarette bulunmak suçundan gözaltına alınan A.E.S'ye sosyal medya hesabından destek veren paylaşımları da tespit edilmiştir. Şahsın kimliği tespit edilmiş gerçek adının Abdülaziz E. Alhajri olduğu ve Kuveyt'te yaşadığı belirlenmiştir. Bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur.''

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.