Atatürk'ü Dinleyelim

AK Parti’nin Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can’ın bütçe görüşmelerinde yaptığı Atatürk konuşması büyük alkış aldı.

Atatürk'ü Dinleyelim
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hazım Caner Can, “İlimden uzaklaşıp mürşidin peşine takıldığımız müddetçe yeni FETÖ’lere maalesef ki esir olacağız. Hiç olmazsa bundan sonra Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz sözlerini kulak arkası yapmayalım” dedi.

BAŞKAN CAN BÜYÜK ALKIŞ ALDI

AK Partili Hazım Caner Can'ın Atatürk konuşması CHP’lilerden büyük alkış aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin son oturumunda Çamlıdere Belediyesi’nin 2018 bütçesi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Meclise, teşekkür konuşması yapan AK Partili Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can’ın sözleri damga vurdu. Atatürk’ün sözlerini hatırlatarak ilginç bir çıkış yapan AK Partili başkan CHP grubunca uzun süre alkışlandı. Can alkış alan konuşmasında “Yeni FETÖ’lerin olmaması için hiç olmazsa bundan sonra Mustafa Kemal Atatürk’ün bu veciz sözlerini kulak arkası yapmayalım” dedi.

CAMİDEKİ MÜFTÜ DE MEYHANEDEKİ ZÜFTÜ DE BİZİM

Biz Çamlıdere insanı yaratılandan dolayı insanı severiz. Camiden çıkan müftü de meyhaneden çıkan Zühtü de bizim der kucaklarız. Çünkü bu ülkenin müftüsüyle de üzüleceğiz Zühtü’süyle de biz üzüleceğiz. Müftüde benim Zühtü de benim. Bazı arkadaşlar bana bakıp peki başkan sen müftü müsün zühtü müsün diyorlar. Ben müftü de olamadım Zühtü de olamam. Ben gariban bir rüştüyüm. Rüştü nedir. Müftü ile Zühtü’yü aynı değerde seven onları tutan onlara aynı rüyayı gördüren kişidir. Bu ülkenin müftüsü de Zühtü’sü de Rüştü’sü de bizim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.